Ανακοινώθηκε από τη Σεβίλλη ο Αλμέιδα και θέλει Κωνσταντέλια

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του είναι ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς ανακοινώθηκε από τη Σεβίλλη, υπογράφοντας μάλιστα τριετές συμβόλαιο.

Σε μια ξεχωριστή φωτογραφία παρουσίασης, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είχε μπροστά του μια σκακιέρα, με το πιόνι του βασιλιά να κυριαρχεί στο κέντρο.

Μετά από μια ακόμη απογοητευτική σεζόν, τη χειρότερη των τελευταίων ετών με την ομάδα να καταλαμβάνει την 17η θέση, οι Σεβιγιάνοι αποφάσισαν να εμπιστευτούν τον Πελάδο στην τεχνική ηγεσία, με τον νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου και πρώην του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, να παίζει τον ρόλο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλμέιδα δεν είναι ξένος για τους Ανδαλουσιάνους, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα τους ως παίκτης την περίοδο 1996/97.

Το Εstadio Deportivo τονίζει πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού σχεδιασμού της Σεβίλλης, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον έχει ξεχωρίσει, όπως φαίνεται, ως βασικό στόχο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.