«Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Euro σε μία και μόνο χώρα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

O Kαρλ Χάιντς Ρουμενίγκε αποκάλυψε ότι η UEFA σκέφτεται τη διοργάνωση του Euro 2020 σε μία και μόνο χώρα και όχι σε 12, όπως έχουν τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή.

«Γνωρίζω ότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αναρωτιέται αν θα ήταν πλέον λογικό, με τον κοροναϊό να βρίσκεται ακόμα σε έξαρση, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να γίνει σε μία μόνο χώρα. Με ένα ουσιαστικό πρωτόκολλο υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμενίγκε.

Να υπενθυμίσουμε πως το Euro έχει επαναπρογραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2021, από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, με την ελπίδα να γίνει κανονικά και με κατάμεστα γήπεδα.

Το ερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου είναι αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε 12 πόλεις, και συγκεκριμένα στις Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.