Ο Κώστας Μπράτσος οδήγησε σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τέταρτη συνολικά την Όουλου στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας της Φινλανδίας με σκορ 2-0 επί της Ακένας, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν στο 68’ ο Κόφι και στο 80’ ο Κόρκο με υπέροχα διαγώνια σουτ.
Ελάχιστα πριν το δεύτερο γκολ η Ακένας έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον γκολκήπερ Κάλουμ Γουάρντ να σώζει την ομάδα του με σπουδαία επέμβαση.
Με το σαββατιάτικο (20/7) τρίποντο η Όουλου έφτασε στους 18 βαθμούς, επτά λιγότερους από τη VPS, που βρίσκεται στην 6η θέση, η οποία είναι η τελευταία για την είσοδο πλέι οφ. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου απέχει πλέον εννιά βαθμούς από την τελευταία (12η) Λάχτι, την οποία κέρδισε την περασμένη αγωνιστική, και έξι βαθμούς από την προτελευταία Εκένας.
Δείτε εδώ τα highlights από το ματς Όουλου-Εκένας 2-0…

















