Απέφυγε τα χειρότερα ο Καρέτσας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Χωρίς τον Κωνσταντίνο Καρέτσα αναχώρησε η αποστολή της Ντόρτμουντ για το Αζερμπαϊτζάν εν όψει της αναμέτρησης με την Σαμπάχ για το Champions League.

Ο 19χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς του Σαββάτου με την Ουνιόν. Φαίνεται πως απέφυγε την πολύ σοβαρή ζημιά, ωστόσο θα χάσει τουλάχιστον και το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί με την Άιντραχτ.

«Δεν θα ταξιδέψει μαζί μας στο Μπακού και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αξιολογούμε την κατάστασή του μέρα με τη μέρα. Είναι φυσικά εκνευριστικό, αλλά για να είμαι ειλικρινής, φοβηθήκαμε κάτι χειρότερο, αν αναλογιστεί κανείς πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες του και πώς αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, Λαρς Ρίκεν.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Καρέτσας θα είναι διαθέσιμος στους αγώνες της Εθνικής ομάδας με την Ολλανδία εκτός (13/11) και τη Σερβία εντός έδρας (16/11) για το Nations League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.