Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Έφερε 1-1 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 στο ΟΑΚΑ και όλα είναι πλέον ανοικτά, εν όψει του επαναληπτικού στη Βουλγαρία. Προβλημάτισε για ακόμη ένα ματς η ελληνική ομάδα, που κινδύνεψε να χάσει και το ματς.
Στο 3ο μόλις λεπτό, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρά των Βουλγάρων, ο Τσιριβέγια έκανε το σουτ στα σώματα και στη συνέχεια ο Ραστόντερ δεν μπόρεσε να απειλήσει από πλάγια αριστερά. Στο 10’ ο Πένια βγήκε και πρόλαβε με τα πόδια και στο 18’ ο Ραστόντερ έχασε το κοντρόλ, όντας σε ιδανικό σημείο. Στην κόντρα, η ΤΣΣΚΑ 1948 έχασε σημαντική ευκαιρία, καθώς το σουτ του Μέγερ, να περνά ελάχιστα έξω.
Πάντως, στο 21ο λεπτό οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ. Ο Αντίνο σέντραρε από αριστερά και ο Γιάγκουσιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 29’ ο Ζεμζέμι κατέβασε στην περιοχή κι έκανε το σουτ, με τον Γιάγκουσιτς να σώζει με προβολή. Η ΤΣΣΚΑ 1948 συνέχισε να πιέζει και στο 31’ ο Κουεγιάρ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Ρούσεφ να πλασάρει από κοντά και να γράφει το 1-1. Στο 39’ η ΤΣΣΚΑ 1948 απείλησε και πάλι όταν ο Μασιέλ έκλεψε κι έκανε το μακρινό σουτ, αλλά αστόχησε για λίγο.
Στο 46ο λεπτό ο Ραστόντερ γύρισε στο πέναλτι και πλάσαρε αδύναμα, με τον Μαρίνοφ να μπλοκάρει, ενώ στο 52’ ο γκολκίπερ των Βουλγάρων είπε “όχι” και σε σουτ του Γιάγκουσιτς. Στο 58ο λεπτό η ΤΣΣΚΑ 1948 έχασε απίθανη ευκαιρία καθώς ο Ρούσεφ πήρε όλη την αριστερή πλευρά, πάτησε περιοχή και πλάσαρε με το δεξί, αλλά ο Πένια απέκρουσε.
Στο 71’ ο Μαρίνοφ μπλόκαρε δύσκολα το σουτ του Ραστόντερ από δεξιά και στο 80’ η φιλοξενούμενη ομάδα απείλησε με κεφαλιά του Ντβάλι, ενώ στο 81’ ο Πένια απέκρουσε το σουτ του Ντιαλό. Στο 82ο λεπτό η ΤΣΣΚΑ ακούμπησε ξανά το γκολ καθώς το φοβερό σουτ του Γκάσεβιτς τράνταξε το δοκάρι του Πένια. Τέλος, στο 92’ η κεφαλιά του Τσέριν έφυγε έξω.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πένια, Τσάπρας (85’ Κάτρης), Κυριακόπουλος, Φαν Ντρόχελεν, Ντερ Φράι, Καμαρά (67’ Τσέριν), Τσιριβέγια, Γιάγκουσιτς (85’ Κοντούρης), Αντίνο (67’ Ζαρουρί), Πελίστρι (61’ Ταμπόρδα), Ραστόντερ.
ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ 1948: Μαρίνοφ, Γκάσεβιτς, Ντβάλι, Χόφμαν, Μεδίνα, Κουεγιάρ (74’ Ελίας Φράνκο), Ζεμζέμι, Ρούσεφ, Μασιέλ, Μέγερ, Ίλιεφ (67’ Ντιαλό).


















