Χειρουργήθηκε ο Κόκκορης, που υπέστη ρήξη χιαστού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στις 14 Σεπτεμβρίου σε φιλικό με τον Αίαντα στη Σούρπη ο 17χρονος (3/4/2007) τερματοφύλακας της Αγίας Άννας, Πέτρος Κόκκορης, υπέστη ρήξη χιαστού και χθες Πέμπτη χειρουργήθηκε επιτυχώς στη Λάρισα, με την ομάδα του ν’ αναφέρει:  «Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Πέτρος Κόκκορης, υπέστη ρήξη χιαστού, κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Αίαντα Σούρπης, και το πρωί της Πέμπτης (26/9) υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στη Λάρισα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, οι ιθύνοντες της Αγίας Άννας επισκέφθηκαν τον Πέτρο για να ευχηθούν σε εκείνον και την οικογένειά του καλή ανάρρωση.

Περαστικά Πέτρο! Κατά την αποθεραπεία σου, θα είμαστε δίπλα σου, αναμένοντας να επιστρέψεις στους αγωνιστικούς χώρους υγιής και δυνατός!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.