Δύο στα δυο η Αγία Αννα, 4-0 τους Μυρμηδόνες

Φάση από τον αγώνα Αγία Άννα-Μυρμηδόνες
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Αγία Άννα έκανε το δύο στα δύο στην Α’ ΕΠΣΘ, εκμεταλλευόμενη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την έδρα της. Αυτή τη φορά κέρδισε με 4-0 τους Μυρμηδόνες, σημειώνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Αρχικά στα πρώτα λεπτά ο Τσελέπης πέρασε και τον τερματοφύλακα Γκόγκο, αλλά άνοιξε την μπάλα πολύ στα πλάγια και δεν τελείωσε τη φάση, ενώ στη συνέχεια ο Σέττος σούταρε από θέση για γκολ πάνω σε αντίπαλο αμυντικό και ο Τζοβάρας έχασε το τετ-α-τετ, με τον Γκόγκο να τον νικά. Ενδιάμεσα στο 11ο λεπτό ο Κατσαβριάς μετά από γυριστό σουτ είδε τον Αϊντίνι  με  δύσκολη επέμβαση να του στερεί το 0-1.

Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ζαρίφη στο 25’ μετά από κόρνερ του Αγιασιώτη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 37’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσελεπή,  ο οποίος “χτύπησε” και στο 60’ μετά από “τσίμπημα” της μπάλας από τον Τζοβάρα. Ο τελευταίος  γύρισε ωραία το σώμα του μέσα στην περιοχή στο 74’ και βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Μυρμηδόνες έχασαν πέναλτι στο 72′ με τον Τσόγκα, το οποίο κέρδισε ο Κατσαβριάς.

Η Αγία Άννα είχε τετράδα στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά τους Πατσή, Μπασδάνη, Ζαρίφη και Χατζητρακόσια, ενώ στο κέντρο ο Βέργος ήταν ο κλασικός αμυντικός χαφ με εσωτερικούς μπροστά του τους Φιλατζικιώτη και Αγιασιώτη. Τέλος, στην επίθεση τοποθετήθηκαν στα άκρα  οι Τσελεπής (αριστερά) κα Σέττος (δεξιά) και στην κορυφή ο Τζοβάρας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.