Για πέμπτη χρονιά μαζί Ανδρουτσόπουλος και ΦΘ Αγχίαλος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσουν να συμπορεύονται η ομάδα ΦΘ Αγχίαλος και Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της ομάδας σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο κόουτς, αναφέρονται τα παρακάτω:
«Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία της με τον προπονητή Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.
Ο Θοδωρής έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας. Η άνοδος στην Α’ Τοπική ως πρώτη, η πορεία μέχρι τον τελικό κυπέλλου Ε.Π.Σ.Θ. και η κατάκτηση του αποτελούν πλέον χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.
Ο σεβασμός προς το πρόσωπο του και η εκτίμηση στη δουλειά του είναι ο λόγος που αμέσως μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου αποτελούσε την άμεση προτεραιότητα για παραμονή και τη νέα χρονιά».

Θ. Ανδρουτσόπουλος: «Ήταν εύκολη η ανανέωση»

«Για πέμπτη χρόνια ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία, με στόχο να κρατήσουμε ψηλά το προφίλ της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Ευχαριστώ τη διοίκηση του κ. Παπουτσή για την απόλυτη εμπιστοσύνη κ εκτίμηση που δείχνει στη δουλειά μου αυτή την τετραετία που βρίσκομαι στην Αγχίαλο. Οι απόψεις μας πάνω στη λειτουργία του συλλόγου συμπίπτουν οπότε ήταν εύκολο να προχωρήσουμε σε ανανέωση της συνεργασίας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.