Με 1-0 από την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος έχασε στο Βασδέκειο ο Πύρασος στο πρώτο του φιλικό στο Βασδέκειο σήμερα Τετάρτη (20/8).
Ωστόσο ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο προπονητής των Αγχιαλιτών, Δημήτρης Φραγγούλης, που είχε να αντιμετωπίσει και κάποιες απουσίες, όπως αυτές των Τοκαλή, Μπούτλα, Καραγιώργου.
Από τη μεριά του ο ΝΠΣ Βόλος Κ19 βρήκε το γκολ με τον Αναστασόπουλο στο 57’, ενώ έχει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με τον Αστέρα Ριζομύλου και το επόμενο ματς θα είναι το επίσημο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς την Κυριακή 31/8 στις 12.00μ. στο Βασδέκειο (σ.σ. το πρωτάθλημα ξεκινά με τη 2η αγωνιστική).
Στο ματς, που διήρκεσε δύο 40λεπτα, αγωνίστηκαν για τον Πύρασο δύο νέοι παίκτες, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, ο αριστερός μπακ Δημήτρης Θυμιόπουλος (φωτό), που έπαιζε στον Αίαντα Σούρπης, και ο στόπερ Θανάσης Καραγιαννίδης από την Πιερία (σ.σ. είναι μόνινμος στην 111 Π.Μ.)
K19 ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Παπαθανασίου (41’ Κατσιάκης, 61’ Τζέκας), Καΐπης (55’ Βλαχάκης), Γυριχίδης, Θωμαΐδης (55’ Νταλαμπίρας), Κρομμύδας (55’ Αλεξιάδης), Σπηλιοτόπουλος (55’ Γιάννακας), Τσερεβελάκης (55’ Γκρίνιας), Κυρίτσης (55’ Κλήμης), Μπακαλίδης (55’ Αϊντινάι), Γκαραβέλας (55’ Σπάνος), Αναστασόπουλος
ΠΥΡΑΣΟΣ: Σάμπα, Κουφογάζος, Παπαδογεώργος, Σταντζούρης, Διαμαντένιας, Τόγιας, Γκαραβέλας, Σγατζής, Κουρέντης, Θυμιόπουλος, Ερρινάκης
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σούρλας, Μαγιόγλου, Καραγιαννίδης, Θεοδωρόπουλος, Λ. Καραδήμας, Πλιάκης, Σπυράτος.














