Ηττήθηκε με 1-0 στην Ελασσόνα η Αγία Άννα

Η ενδεκάδα της Αγίας Αννας στην Ελασσόνα
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Αγία Άννα έδωσε φιλικό με τον Π.Ο. Ελασσόνας σήμερα Κυριακή (25/8) εκτός έδρας και ηττήθηκε με 1-0. Στο 48’ ακυρώθηκε γκολ του Ντινιωτάκη με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κόλα για οφσάιντ και στο 56’ ο Καντέμ μετά από αδράνεια στην άμυνα πλάσαρε σωστά από πλάγια θέση και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι Κόκκορης και Γιάννης Κυρίτσης προφυλάχθηκαν λόγω μικροτραυματισμών.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Γούπος, Λυγούρας, Χαλκιάς, Λαγός, Πολύζος, Τάφα, Κουκούλης, Σταμπουλής, Γκαραλιάκος, Ιωαννίδης, Σταματής.

Έπαιξαν και οι: Σβάρνας, Τσόγκας, Παπαϊωάννου, Στεφανίδης, Χαλλούλι, Κωνσταντινίδης, Καντέμ.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Κόκκορης, Παπαεμμανουηλίδης, Θεοδωρόπουλος, Χολέβας, Ιακωβίδης, Θ. Κυρίτσης, Κουφογεώργος, Κόλα, Μακρής, Κορέτα, Ντινιωτάκης

Έπαιξαν και οι: Γεωργιτζίκης, Καλτσουνάς, Μπέκος, Αλεξανδρίδης, Κόσσυφας, Δαρής, Κουρέντης, Πασσιάς, Πλιακοστάθης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.