Ο 38χρονος αριστερός μπακ Θάνος Γιαννακόπουλος αποτελεί επίσημα παίκτη του Πυράσου, προπονούμενος με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου από την αρχή της προετοιμασίας.
Η ανακοίνωση: «Υποδεχόμαστε στη Νέα Αγχίαλο και τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Πυράσου τον Θάνο Γιαννακόπουλο.
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα με μεγάλη θητεία στα γήπεδα και παρουσία στις κορυφαίες ομάδες της Λάρισας. Πολλές φορές έχει τεθεί αντίπαλος του Πυράσου στην παλιά Δ’ και στη Γ’ Εθνική, όταν έπαιζε στον Απόλλωνα Λάρισας, τον Πυργετό ή τον Δωτιέα Αγιάς.
Στη Μαγνησία, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής …με το χαρακτηριστικό κοτσιδάκι στα μαλλιά που θυμίζει τον Ροδρίγο Παλάσιο… ήρθε την περασμένη σεζόν, όταν στο πρώτο μισό αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αλμυρού και ξεχώρισε ως ο κορυφαίος παίκτης στη θέση του, ενώ μετά τον Ιανουάριο συνέχισε στην Ανθούπολη όπου κέρδισε τον τίτλο της ΕΠΣ Λάρισας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, συμπαίκτης με τον Απόστολο Νάστα.
Ο Θάνος προπονείται με τον Πύρασο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας».
Στη φωτογραφία ο ποδοσφαιριστής με το μέλος του Δ.Σ., Χρήστο Σίμο.


















