Με 3-2 που διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τοξότης επικράτησε της Μακρινίτσας, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι το τελευταίο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, θεωρώντας ότι δεν πέρασε τη γραμμή η μπάλα.
Ο Τοξότης πάντως προηγήθηκε με 1-0 στο 25′, με τον Δενελάβα, μετά από μπαλιά του Θαλασσινού, ενώ στο 54’ ο Σκλαπάνης έκανε το 2-0, με πλασέ εντός μικρής περιοχής.
Η Μακρινίτσα μείωσε σε 2-1 στο 57’ με τον Προβιά να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ντάκος, ενώ στο 60’ ο Παλαμιώτης με σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του.
Στο 90+1’ έγινε η φάση για την οποία καταγράφονται διαφορετικές απόψεις. Ο Παπουτσής έκανε τη σέντρα, ο Δενελάβας σούταρε, με τον διαιτητή τελικά να κατακυρώνει τέρμα, παρά την προσπάθεια της άμυνας της Μακρινίτσας να διώξει. Η πλευρά του Τοξότη λέει ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, ενώ η Μακρινίτσα διαφωνεί, υποστηρίζοντας ότι ήταν αρκετά έξω και δεν υπήρχε γκολ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τοξότης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 80′ ο Μάστορας με απευθείας κόκκινη κάρτα.

















