Δεύτερη μεταγραφή για τον Μαγνησιακό ο 15χρονος Χρήστος Αγγέλης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τη δεύτερη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός, κάνοντας δικό του τον 15χρονο Χρήστο Αγγέλη.

Αναλυτικά: «Ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Χρήστου Αγγέλη, ενισχύοντας περαιτέρω το ρόστερ με έναν παίκτη με προοπτική και ταλέντο, από τη νέα γενιά του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο Αγγέλης γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 2010 και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ και επιτελικός μέσος. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Α.ΠΟ.Β, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κ14 του ΝΠΣ Βόλος.

Η ένταξή του στον Μαγνησιακό επιβεβαιώνει τη σταθερή φιλοσοφία του συλλόγου να επενδύει σε νεαρούς παίκτες, προσφέροντάς τους το κατάλληλο περιβάλλον για να εξελιχθούν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Ελπίζω σε μια επιτυχημένη χρονιά και μελλοντικά να καταφέρω να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Αγγέλη στη μεγάλη οικογένεια του Μαγνησιακού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.