Ικανοποίηση για τη συμμετοχή στο Liberta Antifa Tournament

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ακόμη ένα Liberta Antifa Tournament ολοκληρώθηκε, με τον Ελευθεριακό να διοργανώνει αγώνες ποδοσφαίρου 5×5, μπάσκετ 3×3 και βόλεϊ 6×6, σε συνδυασμό με ομιλίες και καλλιτεχνικές δράσεις.

Σε σχετική ανάρτηση εξάλλου ο Ελευθεριακός ευχαριστεί τις τις αυτοοργανωμένες ομάδες Προοδευτική «Έκρηξη» Τούμπας (Θεσσαλονίκη), Μαρίνος Αντύπας (Λάρισα), Άχθος Αρούρης (Βέροια), Αστέρας Εξαρχείων και ΑΣ Άρης Βελουχιώτης (Λαμία) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στο τριήμερο.

«Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τις μπάντες: 3DNA PANIKOS My Turn  Στράφι – Strafi #δύο_μηδέν_δύο_μηδέν που πλαισίωσαν το φετινό line up και έβαλαν φωτιά στο 3ημερο, αφήνοντας ανοικτή πρόσκληση από μεριάς μας για τα επόμενα! Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που συμμετείχε στο φεστιβάλ και να δώσουμε ραντεβού στους δρόμους του αγώνα και στα γήπεδα που εμείς ονειρευόμαστε, με μια υπόσχεση, πως θα ξαναβρεθούμε στο επόμενο Antifa Tournament!

Υ.Γ.1 Και ας μην νικήσουμε ποτέ, πάντα θα πολεμάμε (31/05/2025 & 05/06/2025) Βασίλης Μάγγος παρών.

Υ.Γ.2 Δεν κάνουμε βήμα πίσω, ούτε για να πάρουμε φόρα! 22 χρόνια κατάληψη Ματσάγγου» αναφέρεται στην ανάρτηση στα social media.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.