Κρίσιμη συνάντηση στη Δήμητρα για την κατηγορία που θ’ αγωνιστεί

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κρίσιμη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη (16/7) στη Δήμητρα Ευξεινούπολης, προκειμένου οι άνθρωποί της (νέα διοίκηση και προπονητής) να αποφασίσουν την κατηγορία που θ’ αγωνιστεί. Είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι δεν θα πάρουν μέρος στην Α’ ΕΠΣΘ, ως έχουν δικαίωμα, αλλά απομένει να καταλήξουν αν θα δηλώσουν συμμετοχή στη Β’ ή τη Γ’ ΕΠΣΘ.

Πάντως, ο αρχηγός της ομάδας, Θανάσης Μπιρμπίλης, θα την ακολουθήσει και στις χαμηλότερες κατηγορίες, καθώς συμφώνησε να παραμείνει.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο αρχηγός της Θανάσης Μπιρμπίλης έδωσε τα χέρια και παραμένει στη Δήμητρα να βοηθήσει σε αυτήν την απαιτητική χρονιά…Αρχηγέ, σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν!».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.