Ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας ζήτησε να οριστεί το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, που είναι και το τελευταίο για τη φάση των «16» του θεσμού, είτε στις 17.00 το απόγευμα ή αργότερα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών ποδοσφαιριστών του.
Στο ΕΑΚ Βόλου όμως, που ήταν η αρχική σκέψη να διεξαχθεί το ματς, υπάρχει πρόβλημα με τους προβολείς κι έτσι επιλέχθηκε το γήπεδο του Σαρακηνού, όπου διορθώθηκε ένα μικρό πρόβλημα που υπήρχε με τον φωτισμό.
Το παιχνίδι θα αρχίσει μάλιστα στις 19.00 την Τετάρτη 30/10, αφού νωρίτερα γίνονται προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας του Σαρακηνού.
Για τον Ατρόμητο Νέας Ιωνίας όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Γιανακούρας και Βέργος, δηλαδή οι δύο φορ.
Η ΕΠΣΘ όρισε επίσημα το ματς, ενώ αύριο Τετάρτη 30/10, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, θα γίνει στις 13:00 στο γήπεδο Σκιάθου το εξ αναβολής παιχνίδι Θαλασσοπούλια-Σκιάθος Β’ για τη Γ’ ΕΠΣΘ.

















