Ο 14χρονος Μάνος Νίκας στην πρώτη ομάδα του Μαγνησιακού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο 14χρονος Μάνος Νίκας προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Μαγνησιακού, που ανακοίνωσε τα εξής: «Ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου, δίνοντας ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν για το ταλέντο και την εργατικότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό, στην πρώτη ομάδα προωθείται ο Μάνος Νίκας, ένα παιδί που βρίσκεται στις τάξεις της ακαδημίας μας τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Μάνος γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 2011 και αγωνίζεται κυρίως ως ανασταλτικός μέσος, ενώ γενικότερα μπορεί να δώσει λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, όταν χρειαστεί.

Η ευελιξία του, το πάθος του και η συνεχής διάθεση για μάθηση τον κατέστησαν ένα από τα παιδιά που άξιζαν την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να είμαι στην πρώτη ομάδα του Μαγνησιακού. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τους προπονητές μου και να κάνω περήφανους τους ανθρώπους του συλλόγου» δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ο Μαγνησιακός συνεχίζει σταθερά να υποστηρίζει τη φιλοσοφία της ανάδειξης ταλέντων και εύχεται στον Μάνο Νίκα κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.