Στις 12.25 το βράδυ τελείωσε το ματς Αγχίαλος-Σκόπελος!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στις 12.25 το βράδυ, μετά μεσάνυχτα δηλαδή κι αφού μπήκε Δευτέρα, τελείωσε το ματς της Αγχιάλου με τη Σκόπελο, καθώς άρχισε την Κυριακή στις 22.30. Το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο γήπεδο του Πυράσου, που έχει προβολείς, στις 20.45 το βράδυ, όμως το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Βόλου αντί για τις 19.50 στις 21.10, έχοντας μεγάλη καθυστέρηση κι έτσι αυτό είχε ως επακόλουθο να καθυστερήσει και ο αγώνας που έγινε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΘ και είχε και αρκετές καθυστερήσεις λόγω και ενός τραυματισμού του τερματοφύλακα της Σκοπέλου Ζάγγου, που συνέχισε πάντως.

Ανάλογη καθυστέρηση είχε και η αναμέτρηση Ιάσων Α.Μ.-Σκιάθος στο γήπεδο του Μαγνησιακού, καθώς οι Σκιαθίτες μετακινήθηκαν με το ίδιο πλοίο και το παιχνίδι αντί για τις 20.30 άρχισε στις 22.00. Τουλάχιστον αυτό τελείωσε εντός των χρονικών ορίων της Κυριακής, στις 23.50.

Τα δύο παιχνίδια δεν μπορούσαν να γίνουν το Σάββατο λόγω απαγορευτικού απόπλου, ενώ η Σκόπελος προτιμούσε την αναβολή, αλλά η ΕΠΣΘ δεν το δέχτηκε, γιατί ήθελε να έχει κοινή αντιμετώπιση των δύο αγώνων. Πάντως, σίγουρα δεν φταίει η ΕΠΣΘ, που είχε τόσο μεγάλη καθυστέρηση η άφιξη του πλοίου.

Κάπως έτσι είχαμε το φαινόμενο να τελειώνουν οι αγώνες λόγω και της καθυστερημένης άφιξης του πλοίου στον Βόλο λίγο πριν αλλά και μετά τα μεσάνυχτα. Και μη χειρότερα δηλαδή, με όλες τις ομάδες και δη τις φιλοξενούμενες να ταλαιπωρούνται απίστευτα. Μάλιστα η Σκόπελος έφτασε στη μιάμιση ώρα στο ξενοδοχείο και στις 8 το πρωί έφευγε το πλοίο της επιστροφής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.