Στον Βόλο βρίσκεται ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Super League ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΟΚ, και παράλληλα έκανε και επισκέψεις με φόντο ποδοσφαιρικό.
Συγκεκριμένα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επισκέφθηκε το Olimpico Sport Club το πρωί του Σαββάτου (21/9) και, στο πλαίσιο και της προσωπικής του φιλίας με τον κ. Κώστα Γρηγοριάδη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις. «Ο κ. Γιοβάνοβιτς ξεναγήθηκε στους χώρους μας, αντάλλαξε ποδοσφαιρικές απόψεις με τους προπονητές μας και μίλησε στους νεαρούς αθλητές μας για την εξέλιξή τους, μέσω της προπονητικής διαδικασίας, ευχόμενος σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά!
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεγάλη τιμή που μας έκανε και του ευχόμαστε, με την σειρά μας, πολλές επιτυχίες με την εθνική μας ομάδα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αγία Άννα.


















