Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα με 3-2 από την Αταλάντη για τον Γ.Σ. Αλμυρού  

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Γ.Σ. Αλμυρού τελείωσε την πρώτη δύσκολη εξάδα αγώνων με δύο ματς εντός και τέσσερα εκτός με ήττα στην Αταλάντη από την τοπική ομάδα με 3-2, που ήταν η 3η του στο πρωτάθλημα, όλες μακριά από το «σπίτι» του.

Στο 23’ η ομάδα του Στέλιου Αρσένου μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Αλέκο Αναστασίου να διανύει αρκετά μέτρα με την μπάλα και να βγαίνει στο τετ-α-τετ, ολοκληρώνοντας τη φάση με εύστοχο πλασέ για το 0-1. Ο έμπειρος επιθετικός πανηγύρισε με στρατιωτικό χαιρετισμό, επειδή είναι φαντάρος. Γρήγορα όμως ήρθε η ισοφάριση. Στο 27′ υπεδείχθη πέναλτι για ανατροπή του Μακρόπουλου από τον Παπακώστα και ανέλαβε να το εκτελέσει ο Χαϊκάλης, που έκανε το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Δερμιτζάκης βρέθηκε φάτσα με το γκολ σε κόντρα επίθεση, αλλά ο Καπετάνος απέκρουσε με τα πόδια.  Αντί για το 1-2 είχαμε στο 39′ το 2-1 με τον Λυτάκη με κοντινό σουτ μετά από κόρνερ.

Η Αταλάντη απέκτησε διαφορά δύο τερμάτων στο 51’, με τον Μαλισσόβα να σκοράρει μετά από σέντρα του Τσακανίκα με κεφαλιά, που πήγε  πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στο 66’ ο Αλμυρός στάθηκε άτυχος, αφού ο Βουρδάκης είδε τον Καπετάνο να σταματά την προσπάθειά του σε φάση για γκολ, και τελικά στο 88’ έγινε κόρνερ από τα αριστερά και ο Λαμπρόπουλος των γηπεδούχων έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι γράφτηκε το τελικό 3-2.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Καπετάνος, Μακρόπουλος (93′ Σαλιάι), Σακκάς, Πάππος, Ζυγογιάννης, Αντωνόπουλος, Τζιβελέκης (78′ Λαμπρόπουλος), Λυτάκης, Μαλισσόβας (84′ Ντζιός), Δήμου, Χαϊκάλης
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής (62′ Πατσής), Κυριάκος, Παπακώστας, Ζενούνης, Δημηνάς (69′ Δήμος), Αγιασιώτης, Βουρδάκης (74′ Ρακής), Δερμιτζάκης (46′ Χολέβας), Αναστασίου

πηγή φωτό: www.speaker.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.