Ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή του Διαγόρα Ρόδου στη Γ’ Εθνική

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Διαγόρα Ρόδου, κ. Ευθυμίου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ανακοινώθηκε επισήμως από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Διαγόρα Ρίδου, Γιάννη Ευθυμίου, ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν.

Μπροστά σ’ όλη αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Νίκος Σαββαΐδης, γνωστός για την αγάπη του προς την ομάδα με συμμετοχή σε διοικητικά σχήματα και στο παρελθόν, τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο Στάθης Φαρμακίδης και από κοντά ο Μαίος Καμπουράκης για να βοηθήσει όσο μπορεί.

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο εκλογών στον Ερασιτέχνη, αλλά προς το παρόν δίνεται μάχη με το χρόνο, ώστε η ομάδα να βρει προπονητή και να καταρτίσει το ρόστερ για τη συμμετοχή στην κατηγορία, στοχεύοντας σε μια θέση στην πρώτη εξάδα.

Ο νέος Διαγόρας θα στηριχτεί σε ντόπιους παίκτες με προσθήκες πιθανώς κάποιων μη Ρόδιων, αφού υπάρχει αναπτυξιακό πλάνο πενταετίας, ώστε ν’ αξιοποιήσει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ακαδημία του και το νησί γενικότερα.

πηγή: rodiaki

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.