Με 1-0 χάνει στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου από την Ανθούπολη στο γήπεδο της Νεάπολης Λάρισας, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στην αρχή της αναμέτρησης.
Μόλις στο 3’ τα αίματα άναψαν, καθώς υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για χέρι εντός της περιοχής από αμυντικό των γηπεδούχων που ήταν στο τείχος μετά από φάουλ του Καμπέρη, αλλά ο διαιτητής είπε «παίζετε», με τους ερυθρόλευκους να καταγράφουν σε βίντεο τη φάση.
Στο 18ο λεπτό ο Μαλαμούλης με σέντρα βρήκε τον Αναστασίου, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ οι ερυθρόλευκοι στο 25’ φάνηκαν επικίνδυνοι. Από σέντρα και πάλι του Μαλαμούλη, ο Γκουντρουμπής προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή και ο Ντιντής απέκρουσε.
Τελικά, στο 26’ έγινε το 1-0 από την Ανθούπολη, που φαινόταν να πατά καλύτερα στο γήπεδο. Σκόρερ ο Αρσενίδης, ο οποίος ύστερα ύστερα από το σουτ του Αναγνώστη πάνω σε σώματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Ανθούπολη.
Στο 31’ το μακρινό σουτ του Μπαρούτα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Σιδεράκη, ο οποίος απέκρουσε στο 33’ το σουτ του Ρίζου, ενώ στο 45’ το ξαφνικό γυριστό σουτ του Μαλαμούλη κατέληξε εκτός εστίας.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ντιντής, Τουράχ, Μπαρούτας, Γκαλίτσιος, Αρσενίδης, Παπαγεωργίου Αθ., Κορτσάρι, Ρίζος, Αναγνώστης, Χατζηστραβός, Μπάμπα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σιδεράκης, Ζέρης, Μαλαμούλης, Καραστέργιος, Παπακώστας, Καμπέρης, Αναστασίου, Μπάλλας, Τασιούλης Αγγ., Τασιούλης Δ., Γκουντρουμπής
Χάνει 1-0 στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου, που ζήτησε πέναλτι στο 3′ (video)
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.


















