Χωρίς Τσούλφα η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου

Ο τερματοφύλακας Μπάμπης Τσούλφας
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Για το ματς με την Κοζάνη το Σάββατο στο ΕΑΚ

Μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή για τον σαββατιάτικο (8/2) εντός έδρας αγώνα με την Κοζάνη.

Αυτοί είναι οι: Κραβαρίτης, Κωνσταντίνου, Κάρτι, Ματέα, Αναστασίου, Ζέρης, Καγκελίδης, Κακάμης, Καραστέργιος, Καρατσόλης, Κορέλας, Κωστόπουλος, Λάμπογλου, Μαλαμούλης, Μπάλλας, Πανταζέλος, Παπακώστας, Δ. Τασιούλης, Τζιάνης, Φυτόπουλος.

H νεότερη εξέλιξη είνα ότι εκτός έχει μείνει ο τερματοφύλακας Τσούλφας κατ’ επιλογή της τεχνικής ηγεσίας, όπως και οι τιμωρημένοι Γιαννίτσης (4 αγωνιστικές), Παπαδάκος (μία αγωνιστική), Μπέικος (μία αγωνιστική), όπως έχουμε αναφέρει, και ο τραυματίας Άγγελος Τασιούλης, που αναμένεται να είναι έτοιμος ωστόσο για το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής την ερχόμενη Τετάρτη με τον Αιγινιακό εκτός έδρας. Τραυματίες εδώ και καιρό είναι και οι Κοκκώνης, Αρσένης.

Για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Καγκελίδης, που δεν είχε μπει στην 20αδα με τον Θεσπρωτό, παρόλο που είχε βγει το δελτίο του. Θυμίζουμε, τέλος, ότι επιστρέφει ο Αναστασίου από τιμωρία.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.