Για ένα ακόμη παιχνίδι, έκτο σερί, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έμεινε με άδεια τα χέρια, αλλά αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στο 0-0 με τον Σβορώνο εκτός έδρας, για τη 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από τον αντίπαλο είχαν ν’ αντιμετωπίσουν και τις ιώσεις, που κράτησαν εκτός δράσης τους Κάρτι και Τσούλφα.
Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απειλητικοί, είχαν δύο δοκάρια και θα μπορούσαν να πετύχουν έστω ένα τέρμα που θα τους χάριζε τη νίκη, αλλά στο τέλος αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο παιχνίδι λοιπόν και στο 2′ ο Παπακώστας σούταρε από κοντινή απόσταση αλλά η άμυνα με κόντρα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 4′ πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε δοκάρι, με τον Λάμπογλου να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στην οριζόντια δοκό και στη συνέχεια άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Μιχαηλίδης προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κωνσταντίνου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 13′ ο Αναστασίου σούταρε επίσης από κοντινή απόσταση, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 45′ ο ίδιος παίκτης σούταρε μετά από προσωπική ενέργεια για να στείλει την μπάλα και πάλι άουτ.
Κοντά στο γκολ έφτασε στο 50′ και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον Κακάμη να σουτάρει και τον Ζωγράφο να αποκρούει, ενώ η μπάλα στη συνέχεια κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι, με τη φάση να ολοκληρώνεται με σουτ του Φυτόπουλου, που κατέληξε άουτ.
Ο Φυτόπουλος σούταρε και στο 66’, αλλά ο Ζωγράφος έπεσε σωστά και απεσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του, ενώ στο 71’ ο τερματοφύλακας του Σβορώνου είπε «όχι» και στον Ματτέα που βρέθηκε απέναντί του.
Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να πιέζει, και στο 88’ ο Καρατσόλης πλάσαρε λίγο άουτ, ενώ στο 93’ ο Κωνσταντίνου έπεσε σωστά και απέκρουσε μετά το σουτ του Τσιρώνη. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προσθέτει έναν ακόμη βαθμό στη συλλογή του, μένοντας αήττητος για έκτη σερί αγωνιστική.
ΓΑΣ Σβορώνος (Ταβουκτσής): Ζωγράφος, Μπατσαράς, Γκαράτζιας, Τσιλιγκίρης, Κωνσταντινίδης, Ζαχαράκης, Μιχαηλίδης, Δημητριάδης (63’ Τσιρώνης), Αντωνιάδης, Δαλαμήτρας, Μπαργκάν.
Ολυμπιακός Βόλου (Θεοδώρου): Κωνσταντίνου, Κακάμης (67’ Γιαννίτσης), Παπακώστας, Καραστέργιος, Ζέρης, Φυτόπουλος, Λάμπογλου (70’ Ματτέα), Παπαδάκος (77’ Καρατσόλης), Αναστασίου, Κορέλας (77’ Κωστόπουλος), Μπάλλας

















