Φιλική νίκη του ΝΠΣ Βόλος επί του Μαγνησιακού με χατ-τρικ Μωραΐτη

Ο Αλμασίδης μαρκάρεται από τον σκόρερ του ΝΠΣ Βόλος, Μωραΐτη
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο ΝΠΣ Βόλος σε φιλικό που έγινε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού επικράτησε του Μαγνησιακού με 3-0 με χατ-τρικ του Μωραΐτη.

Στο 22’ η μπάλα πέρασε σε σέντρα-σουτ του Καραγιάννη από τα αριστερά στο πίσω δοκάρι, όπου μόνος από απόσταση αναπνοής και σε κενή εστία ο Μωραΐτης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ για το 1-0.

Στο 39’ πάλι ο Μωραΐτης, κερδίζοντας στην προσωπική μονομαχία τον Γαλανόπουλο, βγήκε μόνος και με το αριστερό εκτέλεσε τον Ράπτη για το 2-0.

Λίγο αργότερα (42’) ο Μωραΐτης έφτασε στο χατ-τρικ, αξιοποιώντας με εύστοχη κοντινή κεφαλιά τη σέντρα του Μαχαίρα από τα αριστερά.

Στο 70’ ο Τσοκάνης, που έπαιξε στόπερ μαζί με τον Καλογερόπουλο, είχε κεφαλιά στο αριστερό κάθετο δοκάρι μετά το φάουλ του Γκλάβτσιτς, ενώ στο 71’ ο Τασιούλης, ενώ βγήκε μόνος με τον Κόστιτς άνοιξε το κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Σέρβο τερματοφύλακα να πέσει στα πόδια του και να μπλοκάρει.

Ενδιαφέρον είχε από το φιλικό και η δοκιμή του Λούνα σε θέση δεξιού μπακ.

Διαιτητές: Τσίντζας, Γκατζούνα, Παγωνόπουλος

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Λούνα, Καραγιάννης, Σιέλης, Καλογερόπουλος, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Κορνετέ, Ενγκίν, Μαχαίρας, Μωραΐτης

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν στο 46’ οι Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Κότσιτς και στη συνέχεια οι Τσελεμπάκης, Νταϊλάνι, Χαβαλές, Λυκουρίνος.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θεοδώρου): Ράπτης, Τόγιας, Αλμασίδης, Σιάτρας, Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Μαντώς, Λούρος, Χριστίδης, Τασιούλης, Σιώμος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σταμάτης, Μπέικος, Καλτσουνάς, Ροδίτης, Βαρελόπουλος, Κοντοστάθης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.