Συνέντευξη στην εφημερίδα «Φως των Σπορ» και τον δημοσιογράφο Θέμη Σινάνογλου έδωσε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Τίμος Καβακάς, και ανάμεσα στα άλλα ρωτήθηκε και για τη διαμάχη που υπάρχει με τον Ολυμπιακό Βόλου μετά το ματς των δύο ομάδων στο ΕΑΚ στις 23 Μαρτίου.
Ο Καβαλιώτης τεχνικός προανήγγειλε ότι θα κάνει μήνυση στον Σάκη Τζήμα και τόνισε ότι σε εκείνο το παιχνίδι άκουσε κατάρες για το παιδί του τη γυναίκα του και τη μάνα του και δεν αντέδρασε καθόλου. «Κιχ δεν έβγαλα. Το τι άκουσα στο τέλος του ματς δεν λέγεται. Το παιδάκι μου γιατί το καταριέστε;», είπε χαρακτηριστικά και έκανε γνωστό ότι η αιτία που θα πάει στα δικαστήρια είναι ότι σέβεται την οικογένειά του και τον εαυτό του, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, που τον παραπλάνησαν, όπως ανέφερε, και γι’ αυτό πρέπει να μάθει την αλήθεια.
Ο κ. Καβακάς ανέφερε ότι όλα δείχνουν θα πετύχει ακόμη μία άνοδο με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως έχει πετύχει με τον Πλατανιά, τη Λαμία, τον Αετό Σκύδρας, τη Βέροια και την Καβάλα, ενώ τόνισε στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν δήλωσε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια που οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν είναι κακές σε ό,τι αφορά τα γήπεδα.
Ο Τίμος Καβακάς τόνισε ότι στη Σούπερ Λιγκ 2 πρέπει η Αναγέννηση Καρδίτσας να λειτουργήσει διαφορετικά στην οργάνωση και ότι πρέπει να αποκτήσει προπονητικό κέντρο, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει, χαρακτηρίζοντας την έλλειψή του ως τον βραχνά της ομάδας. «Πώς να ‘χεις όνειρο να πρωταγωνιστήσεις στη Super League 2 χωρίς προπονητικό κέντρο;», αναρωτήθηκε ο Τίμος Καβακάς, που παραπονέθηκε ότι ναι μεν η ομάδα έχει δύο γήπεδα που τα συντηρεί η ίδια, αλλά τίποτα άλλο, χωρίς γραφεία, χωρίς αίθουσες, γυμναστήρια, κάτι που δημιουργεί τεράστια προβλήματα, όπως σχολίασε.
Ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος, όπως ανέφερε ο 52χρονος τεχνικός, έχει βάλει τρία εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του τα 4-5 χρόνια που είναι στην ομάδα και πρόσθεσε ότι είναι φοβερό να μην έχει παίξει ποτέ η Αναγέννηση Καρδίτσας στην Α’ Εθνική.
Σε ό,τι αφορά την παραμονή του και τη νέα σεζόν στους κιτρινόμαυρους επεσήμανε ότι πρέπει η ομάδα να ‘ναι καλά οργανωμένη και δεν είναι μόνο το οικονομικό.
Ανάμεσα στ’ άλλα ρωτήθηκε και για τον Βολιώτη Γιάννη Κωνσταντέλια, λέγοντας ότι πρέπει να βελτιώσει τα τρεξίματά του, για να παίξει σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. «Ο Θεός του ‘δωσε όλα τα άλλα. Αν βελτιώσει τις δυνάμεις του, μπορεί να παίξει σε ομάδα επιπέδου Μπαρτσελόνα. Είναι ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που έχουμε στην Ελλάδα και από τους Έλληνες και από τους ξένους. Λείπουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές στην εποχή μας».
Αναπαραγωγή του magnesiasports από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

















