Μάγγος: «Δεν χρειάζεται να λέμε πολλές κουβέντες»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

O Σαρακηνός έκανε μία πολύ καλή επιλογή προπονητή, με τον Γιάννη Μάγγο να αναλαμβάνει να οδηγήσει τους κοκκινόμαυρους στην πρώτη τους χρονιά στη Γ’ Εθνική.

O 42χρονος Καρδιτσιώτης προπονητής έκανε μία πρώτη σύντομη δήλωση στο magnesiasports για τη νέα του ομάδα, δείχνοντας ότι δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, αλλά οι πράξεις μέσα στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα τόνισε για τους λόγους που επέλεξε τον Σαρακηνό: «Μετά από αρκετή συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο, κ. Γκλαβίνη, είδα ότι υπάρχει και ενδιαφέρον και όρεξη και διάθεση να πάει την ομάδα μπροστά. Είμαστε σύμφωνοι σε μεταγραφές και σε ανανεώσεις και γενικά με το πλάνο, με βάση αυτό που ήθελε εκείνος και αυτό που θέλω εγώ. Τα υπόλοιπα θα τα δείξει η πορεία στην πράξη. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλές κουβέντες. Έχουμε προχωρήσει και 5-6 περιπτώσεις παικτών που εισηγήθηκα και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.