Στους εξ αναβολής αγώνες για τον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής σήμερα Τετάρτη (18/12), Πιερικός, Ατρόμητος Παλαμά και Αναγέννηση Άρτας αξιοποίησαν τις έδρες και πρόσθεσαν τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους.
Ο Πιερικός στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης κέρδισε με 5-0 τον ουραγό Ερμή Αμυνταίου. Τα δύο πρώτα γκολ ήρθαν στο 30’ και το 31’ από τους Τάτο και Σεχολάρι, ο Κέρι στο 63’ σημείωσε το 3-0 και στο 67’ ο Ρέντζας το 4-0, για να έρθει ο Ίννος στο 78’΄ να διαμορφώσει το τελικό 5-0.
Παρ’ ότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Αναγέννηση Άρτας επικράτησε του επικίνδυνου Αμβρακικού Βόνιτσας με 1-0. Στο 45’+1’ ο Ιορδανίδης με πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλάκης ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης, στην οποία ο Τσάλας των φιλοξενούμενων μπορούσε να ισοφαρίσει στο 63’ και το 85’. Ωστόσο, τα δοκάρια έσωσαν τους γηπεδούχους, οι οποίοι από το 82’ έπαιζαν με δέκα λόγω κόκκινης στον Θεοδωράκη.
Ο Ατρόμητος Παλαμά έκανε την έκπληξη και νίκησε τα Τρίκαλα με 2-1 στην έδρα του, αποτέλεσμα που δεν άρεσε στον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι πλέον στο μείον τρία από την ομάδα της Καρδίτσας. Στο 34’ και στο 40’ ο Κουτσιανικούλης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ατρομήτου, ενώ ο ΑΟ Τρίκαλα μείωσε το σκορ στο 70′ σε 2-1 με γκολ του Σαμαντά.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Πιερικός-Ερμής Αμυνταίου 5-0
Ατρόμητος Παλαμά-Τρίκαλα 2-1
Αναγέννηση Αρτας-Αμβρακικός Βόνιτσας 1-0
Η βαθμολογία: Αναγέννηση Καρδίτσας 39, Πιερικός 37, Α.Ο. Τρίκαλα 29, Άρης Φιλιατών 28, Τηλυκράτης Λευκάδας 27, Ζάκυνθος 27, Αναγέννηση Άρτας 27, Ανθούπολη 25, Θεσπρωτός 24, Αιγινιακός 18, Α.Ε. Αλεξάνδρειας 16, Κοζάνη 16, Ατρόμητος Παλαμά 15, Αμβρακικός Βόνιτσας 12, Ολυμπιακός Βόλου 12, Σβορώνος 12, Αστέρας Πετριτή 8, Ερμής Αμυνταίου 1.
πηγή φωτό: karditsasport.gr

















