Μετά τη δεύτερη σερί ήττα, που τον έφερε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στη 12η θέση ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει έναν πρόωρο «τελικό» με τον Αιγινιακό στο ΕΑΚ το ερχόμενο Σάββατο για την 6η αγωνιστική.
Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε, αλλιώς μετά θα είναι πολύ πιθανές οι αλλαγές στην ομάδα, όπως διαρρέεται.
Ο Αιγινιακός έχει κι αυτός πέντε βαθμούς, όσους και οι ερυθρόλευκοι, και βρίσκεται και αυτός κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τις ομάδες από την 12η θέση και κάτω να υποβιβάζονται βάσει προκήρυξης. Επομένως και η ομάδα της Πιερίας έρχεται στον Βόλο, νιώθοντας κι αυτή τη βαθμολογική πίεση μετά και την εντός έδρας ήττα της από την Αλεξάνδρεια.
Χθες Δευτέρα, αλλά και σήμερα Τρίτη υπήρξε και υπάρχει κανονικά προπόνηση, με τους παίκτες, εφόσον το επόμενο παιχνίδι είναι Σάββατο, να μην παίρνουν ρεπό και με συνεχόμενες προπονήσεις θα πάνε ν’ αγωνιστούν στο κρίσιμο ματς με τον Αιγινιακό.
Ο Σκοπελίτης, που είχε υποστεί διάστρεμμα με τον Θεσπρωτό, δεν θα ρισκάρει ούτε αυτή τη βδομάδα, σύμφωνα και με τις οδηγίες του γιατρού, ενώ ο Κακάμης συνεχίζει να είναι απών. Αντίθετα, προπονήθηκε χθες Δευτέρα ο Κούλπας, που είχε ένα μικρό ράγισμα από ατύχημα εκτός γηπέδου, και πολύ πιθανόν να είναι διαθέσιμος με τον Αιγινιακό.
Σε ό,τι αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση έχει φροντίσει να είναι εντάξει στις οικονομικές της υποχρεώσεις.
Να σημειωθεί ότι για τον Ολυμπιακό Βόλου στο ματς με την Κοζάνη έκανε επίσημο ντεμπούτο ο Μαλαμούλης, μπαίνοντας ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και ασφαλώς αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Καμπέρη να μετατίθεται στα χαφ.
Χρήστος Θανασούλης
Πηγή φωτό: top-sport.gr


















