Σε ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου τονίζεται ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει η επόμενη μέρα για την ομάδα, που ο Σάκης Τζήμας διαβεβαιώνει ότι θα γίνει σε υγιείς βάσεις.
Τονίζεται ότι δεν υπάρχει καμία οφειλή και πως μέχρι στιγμής η προσωπική του επένδυση τους μήνες που ηγείται διοικητικά, ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, ενώ αναφέρει πως, παρότι τον πλησιάζουν άλλοι σύλλογοι, αυτός παραμένει προσηλωμένος στον Ολυμπιακό Βόλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Λίγες μόνο ημέρες απομένουν μέχρι την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που θα καθορίσει το πλαίσιο λειτουργίας της επόμενης ημέρας στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σάκης Τζήμας, ισχυρός άνδρας της ομάδας, ξεκαθαρίζει ότι αρχίζει το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού Βόλου από την αρχή και σε υγιείς βάσεις, με στελέχωση σε όλα τα επίπεδα-από τις υποδομές έως την πρώτη ομάδα.
Η ομάδα ξεκινά χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος, γεγονός που οφείλεται αποκλειστικά στην προσωπική επένδυση του κ. Τζήμα, η οποία ξεπερνά ήδη τις 300.000 ευρώ.
Παρά το γεγονός ότι άλλοι σύλλογοι έχουν προσεγγίσει τον Σάκη Τζήμα με προτάσεις, εκείνος απορρίπτει τη μία μετά την άλλη, δηλώνοντας ξεκάθαρη προσήλωση στο νέο όραμα για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Παράλληλα, πρόσκληση προς ανθρώπους που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην οικοδόμηση ενός ισχυρού και διαφανούς συλλόγου, παραμένει ανοιχτή. Το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο, αφού όσοι εργαστούν για τον οργανισμό του Ολυμπιακού Βόλου γνωρίζουν πως θα αμειφθούν πολύ καλά».

















