Πολλά ειπώθηκαν περί ΑΦΜ και στην τελευταία γενική συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Σαρακηνό που έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, να έρχεται σε πρώτο πλάνο στις σκέψεις αρκετών, έστω και αν δεν αναφέρθηκε ούτε από τον Σάκη Τζήμα ούτε από κανέναν άλλον όνομα συλλόγου, με τον πρόεδρο του Σαρακηνού πάντως, Θοδωρή Γκλαβίνη, να απορρίπτει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε με τον κο Γκλαβίνη το «Magnesiasports», ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός στο ότι ο Σαρακηνός θα συμμετέχει κανονικά ως έχει στη Γ’ Εθνική την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και ότι ήδη γίνονται κινήσεις όσον αφορά τη διαμόρφωση του ρόστερ, με βάση το βολιώτικο στοιχείο αλλά και την ανάδειξη νεαρών παικτών που θα μπορούν να σταθούν στην κατηγορία. Μάλιστα, σημειώνει ότι ο ίδιος δεν έχει δεχθεί καν κρούση για τη διάθεση του ΑΦΜ, καθώς και ότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι ο Σαρακηνός θα συστήσει ομάδα Β’ προκειμένου να πάρει μέρος σε πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ τη νέα χρονιά, είτε στη Γ’ είτε και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ήδη έχουν γίνει κινήσεις για συμφωνία με προπονητή, ενώ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί και camp δοκιμών ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα.
Τέλος, στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα για τα μπαράζ ανόδου, την ερχόμενη Κυριακή 1 Ιουνίου, με αντίπαλο τον ΠΟ Ελασσόνας εντός έδρας, ο Σαρακηνός θα διοργανώσει εκ νέου φιέστα για την επίτευξη του στόχου να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική.
Χρυσόστομος Τρίμμης

















