Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦΟΒ πριν λίγες μέρες τονίζεται ότι ο Σάκης Τζήμας έδωσε αυτό που έλειπε στον Ολυμπιακό Βόλου και αναφέρεται ότι παρά τη δυσχερή βαθμολογική θέση οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να σώσουν την ομάδα.
Αναλυτικά:
«Φίλοι του Ολυμπιακού,
Η αγαπημένη μας ομάδα μετά από σειρά άτυχων αποτελεσμάτων, κακών διαιτησιών και σημαντικών ελλείψεων παικτών, βρίσκεται μεν σε δυσχερή βαθμολογική θέση, αλλά βρίσκεται όμως σε κλίμα και επίπεδο υγείας, αξιοπιστίας, ασφάλειας και συσπείρωσης.
Κι αυτά λόγω της ανάληψης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον κ. Σ. Τζήμα. Ο πρόεδρός μας έδωσε στην ομάδα αυτό που έλειπε τα τελευταία 8-10 χρόνια. Γι’ αυτό όλοι μας ευθυγραμμιζόμαστε στους στόχους και αναφορές της Διοίκησης.
Στηρίζουμε τον πρόεδρό μας, τους παίκτες και προπονητικό τμήμα.
Οπαδοί, διοίκηση, προπονητές, παίκτες, είμαστε όλοι σε φάση μάχης και ανάτασης. Οι παίκτες μας έχουν τη δυνατότητα και το ταλέντο να σώσουν το γόητρο της ομάδας και του κόσμου. Να τιμήσουν το όνομα, τη φανέλα και την ιστορία της πιο πονεμένης, πολύπαθης και αδικημένης ομάδας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου κυρίαρχη ποδοσφαιρική δύναμη με την ιστορία του, το κύρος του, το πρόσφατο ένδοξο παρελθόν του στέλνει το μήνυμα ότι είμαστε όλοι εδώ, δυνατοί και αποφασισμένοι να νικήσουμε και να επιστρέψουμε στα σαλόνια που ήμασταν και να ξαναγεμίσουμε πάλι το Πανθεσσαλικό μόνοι μας με 18.000 κόσμο».

















