Επιμένει αμερικανικά ο Βόλος 2004

Δεν συνεχίζει στον Βόλο 2004 η Σοφία Ιαντερόσα, με Αμερικανίδα να έρχεται να καλύψει τη θέση της
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Αναμένεται ενίσχυση με αλλοδαπές παίκτριες σε τρεις θέσεις

Έχοντας εξασφαλίσει την επιστροφή στην Α’ Εθνική, ο Βόλος 2004 προετοιμάζεται πλέον για τη νέα χρονιά, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ αρχίσουν να κλείνουν τα βασικά θέματα, με πρώτο αυτό του προπονητή και στη συνέχεια με παίκτριες, με τις οποίες έχουν γίνει ήδη συζητήσεις.

Ο Δημήτρης Βλάχος είχε μία πετυχημένη χρονιά με το βολιώτικο σύνολο στη Β’ Εθνική, οπότε δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να μην συνεχίσουν οι δύο πλευρές την κοινή τους πορεία και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, στα… σκαριά βρίσκονται ήδη συμφωνίες με αλλοδαπές παίκτριες για την ενίσχυση του ρόστερ. Μοιάζει πλέον σίγουρο ότι τόσο η Καναδέζα επιθετικός Σοφία Ιαντερόσα, όσο και η Σαλβαδοριανή με διαβατήριο ΗΠΑ, Ιντάλια Σεράνο, δεν θα παραμείνουν στην ομάδα. Ωστόσο ο Βόλος 2004 δείχνει να επιμένει… αμερικανικά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports», είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο παίκτριες από τις ΗΠΑ, με τη μία ν’ αγωνίζεται ως επιθετικός και τη δεύτερη ως αμυντικό χαφ. Από την άλλη, κινήσεις γίνονται και για την ενίσχυση της θέσης κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, με αναζήτηση της κατάλληλης παίκτριας επίσης στο μεταγραφικό πεδίο του εξωτερικού.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.