Ηττήθηκε 1-2 από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ο Βόλος 2004

Την πρώτη του ήττα για φέτος γνώρισε στο βοηθητικό του ΕΑΚ ο Α.Σ. Βόλος 2004, που έχασε 1-2 από τον μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ Εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ο Βόλος 2004 ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο το παιχνίδι καθώς προηγήθηκε 1-0 με την Βέτσικα, στην πρώτη του επίθεση πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, αλλά δεν το χάρηκε πολύ καθώς στο 2ο λεπτό ο ΠΑΟΚ με την Χαλατσογιάννη ισοφάρισε σε 1-1.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο υπήρξαν αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες χωρίς πάντως να απειληθεί ιδιαιτέρα η Βολιώτικη και η Δανή γκολκίπερ Άννα Λουίζ Κάας είχε σωστές θέσεις όταν χρειάστηκε.

Ο ΠΑΟΚ με 9 πρωταθλήματα τα τελευταία 10 χρόνια, στο δεύτερο 45λεπτο έδειξε την εμπειρία του και στο 64΄πέτυχε το 1-2 με κοντινό πλασέ από την Καλέση, με την Βολιώτικη ομάδα να είναι ανταγωνιστική αλλά να μην μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση.

Για την ομάδα του ΒΟΛΟΣ 2004 αγωνίστηκαν οι: Kaas, Γρηγοριάδη, Καρακάνα (39′ Σύρμου), Νικοπούλου, Βέτσικα, Παπαδοπούλου (88′ Νάνου), Νέννε, Ζήγρα, Κατσιγιάννη, Κοκμοτού, Κέκου (62′ Γκέκα)

Σε ανακοίνωση του ΑΣ Βόλος αναφέρεται: “Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και ενίσχυσε τις προσπάθειες των παικτριών μας.

Στο γήπεδο σήμερα παραβρέθηκε και παρακολούθησε τον αγώνα ο Υφυπουργός κος Χρήστος Τριαντόπουλος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη του προς την ομάδα μας.

Επίσης, στο γήπεδο  βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ και μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών της ΕΠΟ κος Μίλτος Καλόγηρος τον οποίο θερμά ευχαριστούμε για τη στήριξη του.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα, την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας με αντίπαλο τα Τρίκαλα 2011”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.