Κι άλλη παίκτρια από τον Α.Σ. Βόλος 2004 στον ΝΠΣ Βόλος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Μαρκέλλα Γκέκα είναι άλλη μία παίκτρια που αποχώρησε από τον Α.Σ. Βόλος 2004 και εντάχθηκε στον ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος ανακοίνωσε τη μεταγραφή της 19χρονης μεσοεπιθετικού.

Αναλυτικά: “Στα κυανέρυθρα ντύνεται και η Γκέκα Μαρκέλλα, αφού συμφώνησε με τους διοικούντες και θα φορά τη φανέλα του Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την ερχόμενη σεζόν.

Η 19χρονη Μαρκέλλα Γκέκα αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου αλλά και της επίθεσης, διακρίνεται για τα αθλητικά της προσόντα, για την τεχνική της κατάρτιση και το γρήγορο παιχνίδι, ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε σχεδόν σε όλους τους αγώνες με τον Βόλο 2004, στην Α’ Εθνική, πετυχαίνοντας μάλιστα και τρία τέρματα.

Η Βολιώτισσα αθλήτρια με τις εμφανίσεις της τα τελευταία δύο χρόνια στην Α’ Εθνική άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις αλλά και υποσχέσεις, αφού είναι μόλις 19 χρόνων”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.