Η FIFA σκέφτεται να διοργανώσει στην Αφρική το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η FIFA προσπαθεί να καινοτομήσει και να βάλει ολοένα και περισσότερες… αγορές στο ποδόσφαιρο, όπως έχει φανεί και με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Βέβαια δεν είναι η μόνη διοργάνωση που έχει δοθεί σε μια λιγότερο προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, ενώ κατά καιρούς έχουμε δει το Σούπερ Καπ σε Ιταλία και Ισπανία να διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία.

Τώρα, η FIFA φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο να διοργανώσει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που θα διεξαχθεί από τις 2 Φεβρουαρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου του 2023, σε χώρα της Αφρικής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης που κατέκτησε το Champions League και η Φλαμένγκο το Copa Libertadores θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα συμμετέχουν, ενώ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αν η παγκόσμιο ομοσπονδία θα επιλέξει τελικά μια χώρα της Μαύρης Ηπείρου για να δώσει αυτό το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.