Η Νάπολι αγόρασε τον Καρνέζη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ποδοσφαιριστής της Νάπολι είναι, πλέον, ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας είχε ενταχθεί το περασμένο καλοκαίρι στο δυναμικό των «παρτενοπέι» δανεικός από την Ουντινέζε, με οψιόν απόκτησης από το σύλλογο του ιταλικού νότου.

Μαζί του είχε έρθει από τους «φριουλάνι» και ο 21χρονος Ιταλός γκολκίπερ Άλεξ Μέρετ. Η Νάπολι ανακοίνωσε ότι η οψιόν απόκτησης των δύο παικτών ενεργοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Calcio e Finanza», το συνολικό ποσό που κατέβαλαν οι Ναπολιτάνοι και για τους δύο παίκτες ανήλθε σε περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Καρνέζης έχει φορέσει φέτος έξι φορές φέτος τη γαλάζια φανέλα της Νάπολι (όλες στο πρωτάθλημα), έχοντας δεχτεί δύο τέρματα. Τελευταία συμμετοχή του ήταν στις 25 Νοεμβρίου απέναντι στην Κιέβο Βερόνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.