Στο 0-0 έμειναν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Αγρινιώτες να έχουν τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες και να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 64’ ο Καρέλης σούταρε από κοντά, ο Κλέιμαν απέκρουσε, αλλά η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα και ο Τσαούσης απομάκρυνε πιθανόν, αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, ωστόσο goal line technology δεν υπάρχει στη … φτωχή ελληνική Σούπερ Λιγκ.
Στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο Γκάρο στην απέναντι εστία και o VAR κλήθηκε να εξετάσει αφενός αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή στην ευκαιρία του Παναιτωλικού και αν στη γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οφσάιντ ο Γκάρο, κάτι που έγινε. Από την άλλη για την προηγούμενη φάση αποφασίστηκε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.
Μετά απ’ αυτή την απίθανη διπλή φάση που κλήθηκε να εξετάσει ο VAR, ο Παναιτωλικός, που έδωσε το πρώτο του ματς στη SL1, ήταν καλύτερος, αλλά γκολ δεν έβαλε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν πόντο.

















