Ηχηρό ράπισμα δέχτηκε ο ΠΑΟΚ από τη Βίντι στην Τούμπα (0-2) με συνέπεια να μην εξαργυρώσει την εκτός έδρας νίκη στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.
Οι ασπρόμαυροι εμφανίστηκαν αδιάβαστοι σε ένα ματς που αν το κέρδιζαν θα σφράγιζαν το μισό εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. Πλέον με την ήττα του Δικέφαλου ο 12ος όμιλος παίρνει φωτιά, καθώς τρεις ομάδες (Βίντι, ΠΑΟΚ και ΜΠΑΤΕ) έχουν τους ίδιους βαθμούς (3 έναντι 9 της Τσέλσι). Η Βίντι πέτυχε δύο τέρματα στο 12ο λεπτό με τον Χούστι και στο 42ο λεπτό με τον Στοπίρα, ενώ στο φινάλε σπατάλησε και κλασική ευκαιρία και για τρίτο γκολ. Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα υπήρξαν κάποια χλιαρά γιουχαΐσματα από τον κόσμο της ομάδας για την εικόνα που παρουσίασαν οι Θεσσαλονικείς…
Αδιάβαστος πιάστηκε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Βίντι. Το μίνι rotation του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν κακό, καθώς όσοι αγωνίστηκαν ήταν κάτω του μετρίου. Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν άχρωμοι, χωρίς φαντασία, αλλά και χωρίς την τύχη με το μέρος τους. Οι γηπεδούχοι κατά την προσφιλή τους συνήθεια είχαν την κατοχή της μπάλας φτάνοντας σε ποσοστό 75%, αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να προσεγγίσεις τα αντίπαλα καρέ. Σε ολόκληρο το 90λεπτο δε δημιούργησαν οι παίκτες του Λουτσέσκου ούτε μια ευκαιρία στα καρέ του Κόβατσικ. Αντίθετα, η Βίντι, δύο φορές κατέβηκε στα καρέ του Πασχαλάκη και τις δύο φορές βρήκαν δίχτυα.
Στο 12ο λεπτό, είχαμε το λάθος του Κρέσπο που αντί να πετάξει τη μπάλα …στη Θύρα 4 προσπάθησε χωρίς να βλέπει πίσω του, με το σώμα του να την προστατέψει. Ο Νέγκο τσίμπησε τη μπάλα και την «έσπασε» στο ύψος του πέναλτι με τον Χούστι να πλασάρει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Το 0-2 έγινε στο κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου (42ο λεπτό), στη δεύτερη κατεβασιά της Βίντι. Ο Χούστι έβγαλε τη σέντρα, ο Μάτος δε “διάβασε” σωστά τη φάση και ο Στοπίρα με καρφωτή κεφαλιά τον νίκησε κατακράτος στον αέρα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.
Ο Ρουμάνος τεχνικός στο δεύτερο ημίχρονο και βλέποντας πως πάει να πεταχτεί στα σκουπίδια η νίκη επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ άνοιξε από πολύ νωρίς τον χορό των αλλαγών. Ο Ουάρντα πέρασε στην θέση του Λημνιού, ενώ πέντε λεπτά αφότου ξεκίνησε το παιχνίδι μπήκε και ο Πρίγιοβιτς στη θέση του Σακχόφ. Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε σε σχηματισμό 4-4-2 αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ. Όμως αυτό δεν ήρθε, όπως το είχε σχεδιάσει στα αποδυτήρια ο Λουτσέσκου. Αφού είδε πως τίποτα δεν του βγαίνει με τους δύο επιθετικούς έκανε γρήγορα και την τρίτη αλλαγή με τον Καρέλη που δεν έδειχνε να πατάει καλά απόψε να αφήνει τη θέση του στον Μπίσεσβαρ.
Οι μοναδικές καλές στιγμές που είχε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν από ένα αμυντικό του ποδοσφαιριστή τον Φερνάντο Βαρέλα. Ο διεθνής αμυντικός στο 73′ έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον Κόβατσικ να διώχνει με τις γροθιές του, ενώ δύο λεπτά αργότερα έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η Βίντι, που είχε κλειστεί πίσω στα καρέ του Κόβατσικ, κράτησε το μηδέν στην άμυνα της με σχετική ευκολία. Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 86ο λεπτό με τον Χότζιτς, όμως το πλασέ του έβγαλε ο Πασχαλάκης.
Αυτή ήταν η τρίτη σερί εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, αφού προηγήθηκαν το 0-1 της Τσέλσι (στον όμιλο του Europa League) και το 1-4 της Μπενφίκα (στα πλέι οφ του Champions League).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ (50′ Πρίγιοβιτς), Ελ Καντουρί, Λημνιός (46′ Ουάρντα), Πέλκας, Καρέλης (66′ Μπίσεσβαρ).
BINTI: Κόβατσικ, Φιόλα, Στοπίρα, Γιούχαζ, Πάολο Βινίσιους, Νέγκο, Πατκάι, Χαντζιτς, Μιλάνοφ (78′ Νικόλοφ), Σκέποβιτς (64′ Χότζιτς), Χούζτι (72′ Κόβακς).

















