«Κλειστή η πλατφόρμα Ζευς την ημέρα εκλογών της ΕΠΟ»!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 27 Μαρτίου, όμως η ηλεκτρονική κάλπη ΖΕΥΣ με την οποία θα διεξαχθούν, ή καλύτερα η εταιρεία που τη διαχειρίζεται, τα Σαββατοκύριακα είναι κλειστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport τα Σαββατοκύριακα η εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα «ΖΕΥΣ» για την ηλεκτρονική ψήφο είναι κλειστή! Και χωρίς τεχνική υποστήριξη, οι εκλογές δεν μπορούν να διενεργηθούν ηλεκτρονικά.

Το θέμα συζητήθηκε και πήρε έκταση προχθές το απόγευμα στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Αρκετοί παράγοντες ανέφεραν ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, η εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα «ΖΕΥΣ» για την ηλεκτρονική ψήφο δεν υποστηρίζει τεχνικά το σύστημα το διήμερο του Σαββατοκύριακου, διότι εργάζεται πενθήμερο! Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της εταιρείας και επιβεβαιώθηκε η αδυναμία υποστήριξης το Σάββατο και την Κυριακή.

Η ΕΠΟ έχει ορίσει τις εκλογές της το Σάββατο 27 Μαρτίου και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει…

soccerplus.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.