«Κόντρα» πρωταθλητών Ευρώπης στο Παγκρήτιο

Δύο πρωταθλήτριες Ευρώπης θα δώσουν ένα ξεχωριστό φιλικό τον ερχόμενο Ιούνιο στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας, που πανηγύρισε το τρόπαιο του EURO 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, και η μεγάλη Ίντερ του Ζοζέ Μουρίνιο, η οποία κατάκτησε το Champions League το 2010, θα συναντηθούν στις 7 Ιουνίου στην Κρήτη.

Κι ενώ το σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχους των δύο ομάδων «κλείδωσε», προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των παικτών που αγωνίζονταν τότε στους «νερατζούρι» και θα δώσουν το παρόν στο Παγκρήτιο.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: «Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, η Εθνική Ελλάδας του EURO 2004 και η Ίντερ του Champions League 2010 ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Ηράκλειο!

Το φιλικό αστέρων «κλείδωσε» και επίσημα, με τη διεξαγωγή του να ορίζεται για την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στο Παγκρήτιο Στάδιο. Έτσι ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα που έχουν φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο τις τελευταίες δεκαετίες.

Όλοι οι αρμόδιοι φορείς (ΕΠΣΗ, Περιφέρεια, Δήμος Ηρακλείου) μαζί με οργανωτικά στελέχη του αγώνα από την Αθήνα και το Ηράκλειο έχουν προγραμματίσει σύσκεψη την Πέμπτη 11 Μαΐου και ώρα 12:00 στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες της διοργάνωσης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.