Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη για ΝΠΣ Βόλος και Κισσαμικό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκίνησε σήμερα η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία μετέχουν 32 ομάδες, χωρισμένες σε οκτώ ομίλους. Στα πρώτα ματς του προγράμματος είχαμε και τη συμμετοχή δύο ερασιτεχνικών ομάδων, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, ο Βόλος επιβλήθηκε του Απόλλωνα Λάρισας με 5-1, χάρις σε ένα καταιγιστικό δεκάλεπτο στο β΄ ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Μάντζη, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι στο 38΄ με τον Μαρκολίνο και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο ξεκίνημα του β΄ μέρους (47΄) με τον Λίταινα.

Όμως στο διάστημα 61΄-69΄ η ομάδα της Μαγνησίας σημείωσε τρία γκολ (61΄ Κότο, 65΄ Πέντα, 69΄ Μάντζης), ενώ είχε και δοκάρι λίγο αργότερα με τον Πέντα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82΄ ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Για τον 3ο όμιλο, ο Κισσαμικός άλωσε την έδρα της Ιεράπετρας επικρατώντας του γηπεδούχου ΟΦΙ με 2-0. Η χανιώτικη ομάδα χρειάστηκε μία στημένη φάση (κόρνερ) και μία κεφαλιά του Ζιούλη στο 48΄ για να πάρει το προβάδισμα.

Λίγο πριν το τέλος οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως το σουτ του Μπλέντι πέρασε ελάχιστα έξω, και στο 90΄ ο Βρεττός «σφράγισε» τη νίκη του ΑΟΧ.

Στον 6ο όμιλο, παρότι τους χωρίζει μια κατηγορία, ο Απόλλων Παραλιμνίου έπαιξε στα ίσα τα Τρίκαλα και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν κατάφερνε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημά του.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31΄ με τον Μερεσιώτη, αλλά τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο 43΄ με τον Τσιμίκα. Οι Θεσσαλοί έμειναν με 10 παίκτες από το 54΄, λόγω αποβολής του Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και με 9 από το 79΄, όταν αποβλήθηκε και ο Γκουγκούδης, που είδε να δεχθεί 2 κίτρινες σε έξι λεπτά (είχε μπει αλλαγή στο 73΄).

Ο Απόλλων Παραλιμνίου, όμως, όχι μόνο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα αλλά ο ΑΟΤ παραλίγο να «κλέψει» τη νίκη στο 83΄, όταν το πλασέ του Ηλιάδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Πηγή: naftemporiki.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.