Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Τετάρτη στις 22:00 την Πόρτο για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League επιδιώκοντας να σφραγίσει την τρίτη θέση και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής του πορείας μέσω Europa League (θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από ό,τι η Μαρσέιγ στο Μάντσεστερ με τη Σίτι).
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ομάδα του μπορεί να επαναλάβει ό,τι στο παρελθόν με Μίλαν και Ερυθρό Αστέρα, ώστε να εξασφαλίσει πρόκριση. «Τότε πίστευα πολύ, με Μίλαν, Ερυθρό Αστέρα και Άρσεναλ, το ίδιο μπορώ να δηλώσω και τώρα. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα ατομικά λάθη από όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα στον όμιλο και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Έτσι θα περάσουμε στην επόμενη φάση» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά.
Παράλληλα σημείωσε: «Δεν έχουμε πλεονέκτημα, γνωρίζουμε το ρόστερ της Πόρτο, είναι ποιοτικό. Δεν ξέρουμε ποιους θα επιλέξει και αυτό είναι μειονέκτημα. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει παίκτες λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού και αυτό δυσκολεύει την προετοιμασία. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα κάνουμε καλό παιχνίδι και έχουμε ποιότητα για να περάσουμε».
Σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, όλα θα κριθούν όλα από την ποιότητα του παιχνιδιού της ομάδας του. «Έπρεπε να αποφύγουμε το λάθος στο πρώτο παιχνίδι που μας κόστισε το πρώτο γκολ. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα ατομικά λάθη και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Να ελέγξουμε εμείς την ποιότητα του παιχνιδιού μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
















