Στα άκρα θα φτάσει ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια βαθμών στον Βόλο. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ που βράζει με το γκολ του Σουντανί, το οποίο ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR, παρά το γεγονός ότι δεν προκύπτει από τα ριπλέι οφσάιντ, ετοιμάζει την αντεπίθεσή της.
Από τη Δευτέρα (23/12) κιόλας οι εξελίξεις θα τρέξουν θα είναι ραγδαίες. Αρχικά θα κατατεθεί μήνυση στους διαιτητές του αγώνα με την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος σύμφωνα με την ενημέρωση του Ολυμπιακού, καθώς θεωρούνται υπεύθυνοι για την τελική έκβαση του ματς.
Επιπλέον, οι Πειραιώτες θα αιτηθούν την επανάληψη του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος, καθώς όπως υποστηρίζουν, υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ επιμένουν πως «αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουμε να νομιμοποιούμε αυτή τη φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».
πηγή:onsports


















