Μουντιάλ 2018: «Λύτρωση» στον 89΄ για την Ουρουγουάη

Ο Λουίς Σουάρες έχανε τις ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν αποδείχθηκε «μοιραίος» για την Ουρουγουάη.

Με τέρμα του Χοσέ Μαρί Χιμένες στο 89΄ η «Σελέστε» μπήκε με το… δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επικρατώντας 1-0 της Αιγύπτου, που έφτασε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό…

Η απουσία του Μοχάμεντ Σαλάχ από την ενδεκάδα των «Φαραώ» ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, παρ΄ όλα αυτά η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ κρατούσε για 89 λεπτά τον «χρυσό» βαθμό.

Από το φάουλ του Σάντσες, όμως, σχεδόν στην εκπνοή του δεύτερου αγώνα του 1ου ομίλου, ο κεντρικός αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χοσέ Μαρία Χιμένες, πήδηξε πιο ψηλά από όλους τους αμυντικούς της Αιγύπτου και με άπιαστη κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο MVP του αγώνα (παρά την ήττα της ομάδας του) τερματοτοφύλακα των Αφρικανών, Ελ Σεναουΐ.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έστω και στο φινάλε «αποδόθηκε δικαιοσύνη» στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Εκατέρινμπουργκ Αρένα.

Ένα λεπτό πριν το γκολ του Χιμένες, ο Έντινσον Καβάνι με δυνατό φάουλ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι, ενώ ακόμη νωρίτερα ο Λουίς Σουάρες είχε χάσει δύο μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, ο Χιμένες είχε την τελευταία λέξη στο ματς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.