Μπαρτσελόνα: «Διώξτε τις ιερές αγελάδες»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για μια ακόμα ημέρα, η Μπαρτσελόνα και η ιστορική της αποτυχία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου, που «διαλύει» τους «μπλαουγκράνα» και καλεί τη διοίκηση της ομάδας να πάρει άμεσα αποφάσεις.

Η καταλανική «Sport» αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και τονίζει πως ήρθε η ώρα για ανανέωση, χωρίς να εξαιρεθούν οι “ιερές αγελάδες” της ομάδας.
«Πρώτο μέτρο: Άμεση απόλυση του Σετιέν και πρόσληψη νέου προπονητή.
Δεύτερο μέτρο: Ο Μπαρτομέου δεν παραιτείται, αλλά προκηρύξει εκλογές τον Ιανουάριο.
Τρίτο μέτρο: Ριζική ανανέωση στο ρόστερ, συμπεριλαμβάνοντας και τις ιερές αγελάδες» επισημαίνεται από την εφημερίδα.

Η Marca αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα «… χρειάζεται ριζικές αλλαγές» και συμπληρώνει: «Ο Μπαρτομέου απολύει τον Σετιέν και καταστρώνει πλάνο έκτακτης ανάγκης».

Όσον αφορά τη μαδριλένικη «AS» ανέβασε μία φωτογραφία που απεικονίζονται οι Σετιέν, Μπαρτομέου και Αμπιντάλ και κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του τεχνικού της ομάδας γράφει «Sentenciados» που σημαίνει «καταδικασμένοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.