Ο πιο παραγωγικός φετινός Ολυμπιακός Β., 3-0 τον Εθνικό Φ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η πιο παραγωγική εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έγινε σήμερα στο Πανθεσσαλικό και δεν αναφερόμαστε μόνο στο τελικό 3-0, με το οποίο επικράτησε του Εθνικού Φιλιππιάδας, αλλά στη γενικότερη απόδοσή του μέχρι το 70ο λεπτό, σφυροκοπώντας ασταμάτητα τα καρέ των φιλοξενούμενων και φτάνοντας σε πάρα πολλές αξιόλογες τελικές προσπάθειες.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός πίεσε αφόρητα τον Εθνικό, δημιούργησε πάμπολλες ευκαιρίες και σημείωσε δύο γκολ με τον Φλίγκο, που έφτασε τα 13 γκολ σε 12 ματς. Οι επιθέσεις γίνονταν κατά κύματα, ενώ οι πλαγιοκοπήσεις ειδικά από τα δεξιά ήταν η μία μετά την άλλη.

Με το 2-0 υπέρ του στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τίμου Καβακά συνέχισε με το πόδι στο … γκάζι μέχρι το 70’, έχοντας ήδη πετύχει στο 65’ το 3-0, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Έξαλλα πανηγυρίστηκε, πάντως, το γκολ των Μαύρων Αετών επί της Νίκης στις κερκίδες στο 87’ του ματς στο Πανθεσσαλικό, ενώ πολύ ευχάριστα ήχησε και η ήττα του Διαγόρα Σεβαστής από την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.