Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, που ήταν η προθεσμία, η ΠΑΕ Ιωνικός δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας χρόνο.
Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός από το απόγευμα της Τρίτης (16/7) με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι η ΠΑΕ δεν θα πάρει μέρος στη Super League 2! Όπως αποδείχτηκε, οι πιέσεις ήταν μεγάλες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ύστατη ώρα πληρώθηκε το παράβολο των 7.500 ευρώ και οι Νικαιώτες δήλωσαν συμμετοχή!
Ο Ιωνικός, λοιπόν, έκανε την ανατροπή και με τα έως τώρα δεδομένα παραμένει μέλος της SL2. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Η οικογένεια Τσιριγώτη δείχνει απρόθυμη να συνεχίσει και από την Τετάρτη (17/7) θα φανεί αν άλλαξε στάση ή απλώς οι κυανόλευκοι κερδίζουν χρόνο, για να βρεθεί η λύση και να κατέβει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.
πηγή: flnews.gr


















