Διπλό κορυφής για την Καλλιθέα

Ματίγια και Σαρδέλης σε στιγμιότυπο από το ματς της Ριζούπολης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε μία σημαντική νίκη έφτασε η Athens Καλλιθέα, καθώς επικράτησε σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με 0-1 του Παναθηναϊκού Β’ στη Ριζούπολη και σκαρφάλωσε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Superleague 2.

Στο 45’+3’ ο Λίλο, που είχε μπει λίγο πριν στη θέση του Ξενόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε, έκανε κακή εκτίμηση μετά από φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Περέιρα και με κεφαλιά σε κενή εστία σημείωσε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έψαξε την αντίδραση, αλλά η Athens Καλλιθέα ήταν αυτή που είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, ωστόσο ο Μεχίας είδε την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Λίλο στο 76ο λεπτό, με το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (40′ λ.τρ. Λίλο), Ζέκα (56′ Αθανασακόπουλος), Τσοκάι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (46′ Φουρτάδο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λαμψιάς (68′ Μαντσίνι), Μπιλάλ (68′ Νταμπίζας).

Athens Καλλιθέα: Πάντος, Μανθάτης, Μαρόττα, Μεχίας (78′ Σίλβα), Ουές, Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (56′ Κυνηγόπουλος), Βασιλόγιαννης (78′ Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (86′ Τσιντώνης), Λουκίνας (86′ Ιωαννίδης).

Βαθμολογία

1.Athens Καλλιθέα 10 (5-2)

2.Χανιά 9 (9-3)

3.Καλαμάτα 9 (10-4)

4.Ιωνικός 7 (5-4)

5.Ηλιούπολη 7 (3-4)

6.Γιούχτας 6 (5-5)

7.Διαγόρας Ρόδου 6 (5-5)

8.ΠΑΟ Β’ 3 (4-8)

9.Τηλυκράτης 3 (2-6)

10.Αιγάλεω 3 (2-6)

11.Παναχαϊκή 1 (1-5)

12.Ολυμπιακός Β’  -5 (6-5)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.