Ο Μακεδονικός ηττήθηκε με 3-0 από τον ΠΟΤ Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, για την 14η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2 προχθές Κυριακή (14/12), αλλά οι «πράσινοι» στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram αναφέρουν ότι στο πέναλτι που δίνεται στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με το οποίο γίνεται το 1-0, η μπάλα έχει χτυπήσει στο σώμα του Καντάβ κι όχι στο χέρι του, ενώ τονίζουν ότι υπάρχει στο τρίτο γκολ του «Γηραιού» επιθετικό φάουλ του Παναγιωτίδη στον τερματοφύλακα Καζέλη.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Μακεδονικού: «Θετική ήταν η εικόνα του Μακεδονικού στο πρώτο ημίχρονο, με τους «πράσινους» να παρουσιάζουν μια συμπαγής και οργανωμένη ομάδα και μη αφήνοντας τον Ηρακλή να δημιουργήσει οργανωμένες επιθέσεις. Οι γηπεδούχοι στην τελευταία φάση του ημιχρόνου πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Αναστασίου έκανε το γύρισμα, η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Καντάβ, όμως η διαιτητής Μυλοπούλου καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάναλης και ευστόχησε για το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με επιθετικές μεταβάσεις, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με τους Καντάβ στο 52’ και τον Σουλαϊμόν στο 55’.
Όμως, στο 70’ ο Ηρακλής σημείωσε το δεύτερο με τον Ντέλετιτς, καθαρίζοντας την αναμέτρηση. Στο 78’ έγινε το 3-0. Ο Αναστασίου έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Μάναλης έκανε το γυριστό σουτ, ο Καζέλης απέκρουσε σε πρώτο χρόνο, με τον Παναγιωτίδη στη συνέχεια της φάσης να πέφτει πάνω στον γκολκίπερ του Μακεδονικού, την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τη διαιτητή Μυλοπούλου να μην καταλογίζει επιθετικό φάουλ, αλλά γκολ».
Δείτε στα δύο παρακάτω βίντεο το πέναλτι υπέρ του ΠΟΤ Ηρακλή και τη φάση που οι φιλοξενούμενοι ζητούν επιθετικό φάουλ του Παναγιωτίδη από την τηλεοπτική μετάδοση του sportal.gr

















